Onze diensten

Mannen die online maatwerk leveren

Wij zijn...

Mannen met een missie

Vaak krijgen wij de vraag om even te helpen met een logo en huisstijl. Of het maken van een website. Veel (startende) ondernemers zijn druk bezig met ondernemen. Daardoor schieten deze zaken er nog wel eens bij een, of de kennis is simpelweg niet in huis. We merken dat veel ondernemers wel graag gevonden willen worden en een mooie logo en huisstijl willen hebben met bijpassende website, maar hier simpelweg niet aan te komen. Onze missie is om deze ondernemers te helpen!

Heb jij een kleine onderneming en ben je niet tevreden over de logo en huisstijl van jouw onderneming? Of zie je nog wel verbeteringen mogelijk voor jouw website of de vindbaarheid op Google. Neem dan eens contact met ons op. We kijken graag met je mee en gaan dan samen met jou aan de slag om jouw onderneming (online) op de kaart te zetten.

Afbeelding voor Onze diensten

Logo en huisstijl

De diensten die wij aanbieden bestaan uit drie onderdelen. Allereerst het logo en de huisstijl van jouw onderneming. Dit wordt de basis voor alle uitingen van jouw onderneming. Samen ontdekken we wat jij wilt uitstralen met jouw onderneming. Vervolgens maken wij een eerste ontwerp die we dan gaan presenteren. Na een eerste feedbackronde zorgen wij er voor dat de gewenste aanpassingen worden doorgevoerd en presenteren wij het eindresultaat. Als jij tevreden bent over het eindresultaat zorgen wij er voor dat alles samen komt in een huisstijlhandboek.

Website

Als de basis staat en het logo en de huisstijl past bij de uitstraling van jouw onderneming, wil je natuurlijk ook graag dat potentiële klanten jou gaan vinden. Eén van de punten die dan niet kan ontbreken: een eigen website. Wij kunnen jou helpen met het ontwerp en de realisatie van jouw eigen website. Wil je een makkelijk beheerbare website die past bij jouw onderneming? Jouw website wordt ontworpen en ontwikkeld als een eigen WordPress thema.

Online vindbaarheid

Heb je al een website maar ben je nog niet tevreden over het aantal bezoekers? Wij kunnen je ook helpen met het verbeteren van je online vindbaarheid. SEO wordt gebruikt om websites hoger te laten scoren in op Google. Door middel van content en verschillende technieken kan je de vindbaarheid op Google verbeteren.

Wij zijn...

Mannen van transparante prijzen

Daarom hebben we onze diensten opgedeeld in verschillende pakketten. Op de prijzenpagina krijg je een goed beeld van de prijzen voor deze diensten. Alle prijzen zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal uur dat een project kost. Daarom bepalen we vooraf samen met jou de prijs.

Starten met een nieuw gezicht

Logo- en huisstijlontwerp

Direct online resultaat

Website ontwerp en realisatie

Sneller gevonden worden op Google

Zoekmachine optimalisering