Logo- en huisstijlontwerp

Starten met een nieuw gezicht

Gefeliciteerd! Je bent net gestart met jouw eigen onderneming of je bent van plan om dit te gaan doen. Lekker gewerkt al! Je hebt al een goed idee voor je onderneming, maar heb je al eens nagedacht wat je wil uitstralen naar jouw (toekomstige) klanten met je logo en huisstijl?

Is het antwoord op deze vraag: nee? Lees dan verder!

Afbeelding voor Logo- en huisstijlontwerp

Met een logo en huisstijl geef je jouw onderneming een eigen identiteit. Wij denken graag met je mee en helpen je met het ontwerpen en realiseren van een logo en huisstijl die past bij jouw onderneming. Zo gaan we op zoek naar verschillende oplossingsrichtingen. In overleg gaan we dan samen met jou kijken welk logo het best past bij jou. Daarnaast leveren wij een handboek zodat jij jouw nieuwe huisstijl goed kan toepassen, op elke dragen: visitekaartje, briefpapier, brochure… You name it!

Met een logo en huisstijl breng je leven in de brouwerij en geef je een persoonlijkheid aan jouw onderneming!

Als startende ondernemer heb je waarschijnlijk geen marketingafdeling of grafisch ontwerper in dienst. Gelukkig kunnen wij, de Mannen van de Marketing, je direct helpen. Wil je weten hoe wij jouw onderneming een eigen identiteit kunnen geven?

Wij zijn...

Mannen van transparante prijzen

Daarom hebben we onze diensten opgedeeld in verschillende pakketten. Op de prijzenpagina krijg je een goed beeld van de prijzen voor deze diensten. Alle prijzen zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal uur dat een project kost. Daarom bepalen we vooraf samen met jou de prijs.

Starten met een nieuw gezicht

Logo- en huisstijlontwerp

Mannen die online maatwerk leveren

Onze diensten