Website ontwerp en realisatie

Direct online resultaat

Het logo van je onderneming is af en ook de huisstijl is naar wens. Maar is het voor jou ook belangrijk dat je een digitaal visitekaartje hebt waar potentiƫle klanten informatie kunnen vinden over je bedrijf, een afspraak kunnen plannen of producten kunnen aanschaffen? En heb je daarbij ook al nagedacht over het ontwerp van de website en de gebruiksvriendelijkheid van de website?

Is het antwoord: nee? Lees dan verder!

Afbeelding voor Website ontwerp en realisatie

Ben je zelf al begonnen met een website maar kom je er niet uit? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag verder met het ontwerp en de realisatie van je website. Samen met jou maken we een ontwerp voor de website aan de hand van jouw huisstijl. We denken met je mee over het gehele ontwerp van A tot Z en zorgen dat dit ontwerp wordt gerealiseerd naar een functioneel design.

Als jouw nieuwe website af is, leveren wij een document aan waarmee u zelf eenvoudig jouw website kunt beheren. Het aanpassen van teksten, toevoegen van foto’s of het vervangen van een pagina is heel eenvoudig te realiseren met onze makkelijk beheerbare WordPress thema’s.

Als startende ondernemer heb je waarschijnlijk geen online marketeer in dienst. Gelukkig kunnen De Mannen van de marketing u helpen.
Wil jij weten hoe wij jouw onderneming verder kunnen helpen met een op maat gemaakte website?

Wij zijn...

Mannen van transparante prijzen

Daarom hebben we onze diensten opgedeeld in verschillende pakketten. Op de prijzenpagina krijg je een goed beeld van de prijzen voor deze diensten. Alle prijzen zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal uur dat een project kost. Daarom bepalen we vooraf samen met jou de prijs.

Direct online resultaat

Website ontwerp en realisatie

Mannen die online maatwerk leveren

Onze diensten