Zoekmachine optimalisering

Sneller gevonden worden op Google

Je hebt al een tijd jouw eigen onderneming met een eigen logo, huisstijl en website. Dat is al heel mooi! Waarschijnlijk heb je al heel wat gelezen over SEO, online vindbaarheid etc. Daarnaast heb je misschien ook al wel adviezen gehad om online beter vindbaar te worden of meer uit je website te halen. Maar ben je tevreden over de online vindbaarheid? Is het antwoord op deze vraag: nee? Lees dan verder!

Afbeelding voor Zoekmachine optimalisering

Wij denken graag met je mee om de vindbaarheid van de website te verbeteren. Een groot budget om te adverteren heb je waarschijnlijk niet, maar je wil er wel alles aan doen om zo hoog mogelijk vindbaar te worden op Google.

Door middel van SEO verhoog je de positie van jouw website op Google. SEO bestaat uit drie componenten: techniek, autoriteit en content. Wij kunnen helpen met het maken van content en het optimaliseren van de huidige content. Daarnaast helpen wij met onze kennis over SEO om er voor te zorgen dat de techniek op orde is en dat jouw autoriteit online wordt vergroot. Daarmee helpen we jou om de online vindbaarheid te vergroten.

Als startende ondernemer heb je waarschijnlijk geen online marketeers. Gelukkig kunnen De Mannen van de marketing u helpen.
Wil je weten hoe wij kunnen helpen om jouw website beter vindbaar te maken?

Wij zijn...

Mannen van transparante prijzen

Daarom hebben we onze diensten opgedeeld in verschillende pakketten. Op de prijzenpagina krijg je een goed beeld van de prijzen voor deze diensten. Alle prijzen zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal uur dat een project kost. Daarom bepalen we vooraf samen met jou de prijs.

Sneller gevonden worden op Google

Zoekmachine optimalisering

Mannen die online maatwerk leveren

Onze diensten