Onze prijzen

Mannen van transparante prijzen

Op deze pagina vind je een overzicht de prijzen van onze diensten. Wij houden van transparantie en vooraf bepalen we samen de prijs voor het gewenste resultaat. Een indicatie van de prijzen vind je op deze pagina. Wil je een prijs op maat voor jouw project? Neem dan contact met ons op

Afbeelding voor Onze prijzen

Wij hebben onze diensten opgedeeld in verschillende pakketten. Op de prijzenpagina krijg je een goed beeld van de prijzen voor deze diensten. Alle prijzen zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal uur dat een project kost. Daarom bepalen we vooraf samen met jou de prijs.

Ik ga starten

Huisstijl-pakket

Met een logo en huisstijl geef je jouw onderneming een eigen identiteit. Wij denken graag met je mee en helpen je met het ontwerpen en realiseren van een logo en huisstijl die past bij jouw onderneming en wat je wilt uitstralen. Dit pakket bevat de volgende zaken:

  • Eerste voorstel van een logo en huisstijl. Je ontvangt van ons twee verschillende opties.
  • Als je een logo hebt gekozen dat het beste past bij jouw onderneming heb je ook nog de mogelijkheid om feedback te geven. 
  • Wij gaan aan de slag met de feedback.
  • We leveren een definitief logo aan inclusief een huisstijl. Uiteraard inclusief een huisstijlhandboek.

De kosten voor het huisstijlpakket zijn

€ 650,- excl. btw. *

* Extra uren die gemaakt zijn buiten dit pakket worden verrekend door een vast uurtarief. Dit uiteraard in overleg met jou. 

Ik ga verder

Website-pakket

Wij helpen je ook graag met het onderwerp en de realisatie van je website. Samen met jou gaan we een ontwerp maken voor de website aan de hand van de huisstijl van de onderneming. We denken dan met jou mee over het gehele ontwerp van a-z en zorgen ook voor de realisatie van de nieuwe website. Als de website af is leveren wij een document aan waarmee je zelf eenvoudig de website kunt beheren. Het aanpassen van teksten, toevoegen van foto’s of het vervangen van een pagina is heel eenvoudig te realiseren met onze makkelijk beheerbare WordPress thema’s.

We kijken bij het maken van de website naar jouw wensen. Afhankelijk van de grootte van de opdrachten bepalen we in overleg met jou de prijs voor het totale project.

Je hebt al een nieuwe website vanaf:

€ 1.350,- excl. btw. 

Ik maak het af

Content-pakket

Als je een website hebt, vind je het ook belangrijk dat deze goed wordt gevonden. Door middel van SEO verhoog je de positie van jouw website op Google. Wij kunnen helpen met het optimaliseren van jouw huidige content. Daarnaast hebben we ook kennis over de techniek waarmee we je verder kunnen helpen. 

We kijken bij het maken van de website naar jouw wensen. Afhankelijk van de grootte van de opdrachten bepalen we in overleg met jou de prijs voor het totale project.

Je wordt al beter online vindbaar vanaf:

€ 400,- excl. btw. 

Ik doe het in één keer goed

Het ‘Alles-in-één’-pakket

Ben je net gestart met jouw eigen bedrijf of ben je al een tijdje bezig maar heb je nog geen logo en website. Doe het dan in één keer goed! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor ons totaalpakket. Bij het bepalen van de prijs kijken we naar de grootte van het project. In overleg met jou bepalen we dan een prijs voor het gehele project.