Over ons

Wie zijn de mannen?

Ik ben…

De man van de creativiteit

Allard Bosch is de naam. Mijn verhaal begint als kleine jongen op een basisschool in Zwolle. Een kleine jongen die nooit voorin de klas zat, maar lekker achterin. Je kon me altijd blij maken met een leeg A4 en wat kleurpotloden. Blij, zolang ik mijn fantasie kon uitbeelden. Dit vervolgde ik later middels een MBO studie Grafisch Vormgeven, en heb dit uitgebreid naar een Bachelor of Science in Communicatie en Multimedia Design.

Ik maak graag met jou het internet net een beetje mooier.

Ik ben…

De man van de content

Mijn naam is Chris Mooibroek. Na mijn studie commerciƫle economie heb ik bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan in online marketing. Een belangrijk onderdeel hiervan is het verbeteren van de online vindbaarheid. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan om de online vindbaarheid te vergroten. Ik help je graag om jouw website online beter vindbaar te maken.